BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !
Metaldetektor 2019

Nokta Metal detectors

Nokta Engineering (ikke at forveksle med Nokia) blev grundlagt 2001 i Tyrkiet af en gruppe passionerede ingeniører og skattejægere og er idag en af verdens førende producenter af detektorudstyr.
Stacks Image 1867
Foto: Nokta firma logo.
De visionære grundlæggere kombinerede deres teknologiske ekspertise med en ægte interesse for historie, hvilket lagde fundamentet for et firma, der er kendt for at producere nogle af de mest innovative og brugervenlige metaldetektorer på markedet.

SE HER: Spar kassen på at købe NOKTA i Tyskland ! - frem for Danmark.

Nokta Detektor modeller

Gennem årene har Nokta lanceret flere populære modeller. Deres sortiment er efterhånden blevet pænt stort og dækker stort set ethvert behov for detektor-entusiasten. Herunder kommer en beskrivelse af de modeller som vi mener er mest kendetegnende for Nokias popularitet.

Nokia Simplex+
Blandt de mest populære er Nokta Simplex+, som er berømt for sin enkelhed og effektivitet, hvilket gør den ideel til begyndere. Med sit vandtætte design og overlegen dybdesøgningsevne, har modellen Simplex+ sat standarden for entry-level detektorer.
Nokta 1st Swing populær!
Metal Detektor markedsføres som verdens mest prisvenlige vandtætte metal detektor. Den er designet til dem, der er nye inden for metaldetektering, eller som har et begrænset budget, og tilbyder en god balance mellem ydeevne og pris.
Da vi var helt små synes vi det var rigtigt sjovt at pakke detektoren i kufferten og tage den med på ferie.
Vi tror at denne model er rigtig god til børn eller dig der vil have en begynder detektor fra en mærkevare producent.
GODT KØB !
SE HER: Nokta har valgt at 1. Swing kun sælges på Amazon !
Prisen er kun ca. 1025,- inkl. forsendelse til Danmark.
TJEK AKTUEL DAGSPRIS.
Stacks Image 1873
Foto: Displayet på den populære 1. Swing model.
Nokta Makro Multi
En anden fremtrædende model er Nokta Makro Multi Kruzer, som tilbyder fleksibilitet gennem flere frekvensindstillinger, ideel til varierende terræn. Dens robuste konstruktion og dybdegående detektion gør den til en favorit blandt erfarne skattejægere.

Historiske fund

Nokta metal detektorer har spillet en central rolle i adskillige historiske og værdifulde fund verden over. Her er et af dem;

For eksempel opdagede en bruger i Storbritannien en væsentlig samling af romerske mønter, hvilket kastede lys over regionens fortid.
Læs mere

Læs mere her > Nokia METAL DETECTORS
Video: Et indblik i hvad Nokia kan tilbyde indenfor detektor hobbyen.

Mere om Nokta..

Nokta Metal Detectors er ikke bare hvem som helst. Det er et utroligt successfuldt firma der siden sin start har vist imponerende resultater baseret på kvalitet i både produkter og service. Idag eksporterer firmaet til mere end 100 lande verden over.

Seneste regnskab fra firmaet viste således en omsætning på omkring 170.000.000 mio. danske kroner, så der bliver da solgt en detektor eller to!
Foto: Et kig udenfor Nokias hovedkontor i Istanbul.
Navnet Nokta i Nokia Metal Detectors stammer sandsynligvis fra det tyrkiske sprog, da Nokta jo netop er et tyrkisk firma.

På tyrkisk betyder "nokta" "punkt" eller "prik". Navnet er derfor rammende for en virksomhed, der specialiserer sig i metal-detektorer, da man jo må sige at en metaldetektor jo er designet til at lokalisere eller spotte metalobjekter præcist.

Navnet afspejler den centrale funktion af firmaets produkter - nemlig at præcist lokalisere specifikke punkter eller genstande, hvilket jo må siges at være en afgørende del af det at gå med metaldetektor.

Måske din næste detektor skal være en Nokta ?