BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !

Gode link til alt om metaldetektorer
På denne side kan du finde link til nogle af de sider på internettet, som vi synes, er de bedste at søge information på, hvis du går med tanker om at påbegynde den spændende hobby som det er at gå med metaldetektor. Du kan også finde links til diverse forum omhandlende emnet metaldetektorer eller sider med anden relevant information der kan gøre os lidt klogere på emnet..

Hvis du selv har en hjemmeside om metaldetektor og du kunne tænke dig at udveksle link med os, så indsæt vores link på din side og kontakt os
Guldgraverne på DRk
Se med når danske metaldetektor-entusiaster konkurrerer om at gøre de bedste detektorfund på de danske marker. DR Kultur følger i en programserie på 6 afsnit holdene Team Rainbow Power, Fionia, Danefæ og Viking når de skal forsøge at finde skatte på marker rundt omkring i Danmark. Se bla. metaldetektor modeller som XpDeus og Garrett AT Pro i aktion og se også om parret Marie og Kristen fra Gram, der gjorde et af danmarkshistoriens største guldfund, kan gøre det igen..

Læs mere >
DR
Nationalmuseet
Se information om danefæ og reglerne for indlevering på nationalmuseets hjemmeside. Loven om danefæ, der går helt tilbage til middelalderen, er med til at sikre at de vigtige fund, som er med til at dokumentere Danmarks historie, også er tilgængelige for de kommende generationer.
>
Læs mere her

Fund og Fortid
Medlemsblad for de danske amatør arkæologer. Tidsskrift der udgives 4 gange årligt.
>
Læs mere her

Kulturarv.dk - Fund og fortidsminder
På denne side kan du se hvad der er registreret af fund og fortidsminder i din by/kommune. Fund og fortidsminder er et nationalt register over steder steder hvor museerne har indberettet arkæologiske fund.

Historie Online
Navnet siger næsten det hele. Her finder du artikler om Danmarks historie.

Harja
Dansk arkæologisk forening.
>
Læs mere her

Tidskriftet Skalk
Masser af spændende artikler om historie og arkæologi.
>
Læs mere her

Engelsk Metal detecting Forum
Her mødes de engelske detektor entusiaster. Bla. kan du finde forums som er dedikeret til stort set alle metaldetektormodeller på markedet. Det kan være en rigtig god vidensdatabase at søge i inden du beslutter dig for præcist hvilken detektor du vil investere i. Forum om metaldetektorer

Metal Detector reviews
På denne side kan du læse brugeranmeldelser på størestedelen af de metaldetektorer der er på markedet idag.
>
Anmeldelser af metaldetektorer

Metal Detecting World
Dette er muligvis internettets mest omfattende og komplette guide til alverdens emner inden for emnet metaldetektorer.
Siden er lavet af en fyr ved navn Sergei som bor i New York men oprindeligt kommer fra Rusland. Sergei har gået med detektor siden 1993 og øser her ud af sin store erfaring på området. Der er næppe det emne der ikke er behandlet..
>
Læs mere her

Skibsvrag og skatte
Hvis du interesserer dig for de skatte der er gemt under havets overflade så tag et kik på Oddysey Marine Explorations hjemmeside. Oddysey er verdens førende professionelle skibsvrags efterforskere, og har fundet massevis af guld og sølvskatte i det blå ocean. På deres hjemmeside kan du læse om deres fund af spændende
skibsvrag og se detaljerede kort over skibsvragene med de spredte effekter som ligger spredt ud over havbunden.

Metal Detector Kids > Vores hjemmeside på engelsk.