BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !
Metaldetektor 2019

Metaldetektor mærker

Undgå skuffelser ! Drop den billige kinamodel fra byggemarkedet og kom ordentligt igang med hobbyen..
Køb et af nedenstående mærker, så kommer du godt igang fra ca. kr. 1.000,- og op efter;
Stacks Image 451

Billigste priser !

- Billig forsendelse til Danmark & Kun 4 dages leveringstid !
Tjek Europas billigste priser lige nu på Amazon.de - på alle modeller!

Købsguide til metaldetektor

På disse sider har vi skrevet lidt om de forskellige producenter af metaldetektorer. Vi har i denne oversigt prioriteret beskrivelsen af de største og mest anerkendte mærker på markedet idag. Vælger du en detektor fra en af de nedenstående fabrikater, så kan du være rimeligt sikker på, at du får et produkt af en god kvalitet og med et service-setup, der beskytter dig på rimelig vis som forbruger. Hvis ikke du er interesseret i at købe en brugt metaldetektor så kan det være at du i første omgang er interesseret i en relativt billig detektor, måske til dig selv eller til dine børn.
Fra priser på ca. 1500,- kan du få en rigtig god detektor der potentielt kan holde i rigtigt mange år, og dermed undgå ærgelser ved køb af "billigt skrammel" i de ellers udmærkede forretninger, BR eller Legekæden..

Pas på kinamodellerne !
Hvis du (uanset om du er barn eller voksen) gerne vil igang med detektorhobbyen så anbefaler vi på det kraftigste at vælge en detektor fra en af nedenstående mærker. Det er efter vores mening 90-100% af de seriøse kvalitetsmærker der findes idag, så gør dig selv den tjeneste at gå uden om alt andet. Der findes efterhånden en del forhandlere af metaldetektorer både i udlandet og her i Danmark. Hvis du vælger at handle i Danmark så hold dig til enten Detektorshop.dk eller Detectorlabs.dk, så er du sikker på kvalitetsprodukter. Mange andre kan finde på at sælge billige kina produkter med beskrivelser som "kvalitets detektor" og "virkelig god kvalitet" selvom enhver der har bare lidt forstand på metaldetektorer ville løbe skrigende bort..

Køb ikke disse mærker hvis du vil undgå skuffelser…

Nedenstående detektormodeller er “kina-modeller” og vil for de fleste (selv børn) formentlig være noget af en skuffelse, med mindre man synes det er super sjovt at finde søm, skruer og kapsler lige under jordoverfladen og lade andre om at finde danefæet..

  • Wellemann
  • Denver
  • Powercraft
  • Metaldetektor MD3023
  • + Alle andre (typisk sorte) tingester med drejeknapper der sælges blandt utallige webshops..

Skriv gerne til os hvis du mener der er mærker der bør tilføjes til ovenstående..
Vi er ret sikre på ovenstående når vi bliver spurgt til råds om køb af metaldetektor fra familie og venner. Køb kun blndt de anerkendte mærker hvis du vil andet en grave søm og kapsler fra det øverste jordlag. Er du uenig så skriv gerne til os ;-)

Hvis du mener at der er noget vi mangler, hvis du synes vi har glemt en producent, eller du er direkte uenig i vores vurdering af de forskellige mærker så send os gerne en
mail, så vi kan tage det op til vurdering, men ellers mener vi at man bør holde sig til denne liste for at undgå skuffelser..