BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !
Metaldetektor 2019
Mads og Kaspers Metaldetektor udlejning
Opdateret 2024
LEJ VORES METALDETEKTOR
FOR KUN 200,- KR. PR. DØGN !
3 dage/en hel weekend kr. 350,-

Detektoren er rigtig god til at finde:
* mønter * ringe * nøgler * skelpæle * brønddæksler af metal
- og alt muligt andet metal ned til en dybde af ca. 20-30 cm.

Den er også bare rigtig sjov og nem at bruge hvis du bare vil prøve en metaldetektor..


Kontakt Mads, Kasper og far;) på denne mailadresse - Vi svarer hurtigt og som oftest inden for 24 timer !

Det er ikke så omstændigt med en masse papirer der skal udfyldes..du betaler depositum (kr. 500,-) og får detektoren med det samme !
Metaldetektorer til leje på Fyn
Stacks Image 31
Lej vores metaldetektor hvis du bor på Fyn eller vil køre til Odense..

Måske har du tabt noget som du ikke kan finde, eller måske synes du bare det kune være spændende at finde ud af om der ligger gamle mønter gemt i din baghave ?
Hvis ikke du allerede har investeret i en metaldetektor, så kunne det måske være en god ide´ først at prøve at leje en metaldetektor og på den måde finde ud af om denne hobby er noget for dig. Måske bare slet og ret finde det du har tabt eller mangler. Vores metaldetektor kan bruges til at finde tabte ting som mønter, nøgler, smykker af guld, sølv eller andre slags metaller såsom ringe eller halskæder o.l. Den søger ned til en dybde af ca. 15-20 cm. og søger igennem sten, fliser og jord og kan også bruges i sne hvis du eks. har tabt dine bilnøgler eller skal finde en skelpæl..

Obs ! uanset metaldetektor, pris og indstilling af denne af denne, så vil man aldrig undgå at finde metalskrald under søgning. Indstillingsmulighederne gør dog at man kan sortere en hel del fra hvis man vil.

Obs Obs! Nej, der findes os bekendt ikke metaldetektorer der kan finde pengesedler eller diamanter :-)
Stacks Image 32
Da vi for nylig har opgraderet en smule og investeret i en Garrett Euro Ace metaldetektor, har vi besluttet os for at udleje vores gamle Ace 150, i stedet for at sælge den. På den måde kan vi også tjene lidt lommepenge på vores egen "forretning" og på den måde er vi måske så også blevet de yngste forretningsdrivende på Fyn :-)

Hvis du bor på Fyn er du velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at låne/leje vores metaldetektor for en dag eller to (vi bor i Odense).

Vores detektor er rigtig nem at bruge og har en rimelig god diskriminering af ædelmetaller og "metalskrald". Vi skal nok giv en kort instruktion i, hvordan du bruger den. Du kan også starte ud med at se vores lille video på Youtube -
Klik her
Historier fra nogle der har lånt vores detektor
Opdatering 18. sep. 2017
Vi har lige været en tur i sommerhus her i weekenden og nyde det dejlige sensommervejr ! På grunden ved siden af vores sommerhus var ejeren igang med og skulle plante en ny hæk og han var derfor igang med at lede efter skelpælene på grunden for at være sikker på at han ikke placerede hækken på den forkerte linie. Hurtigt sprang vi til og tilbød vores hjælp til at finde skelpælene ! Den ene af skelpælene var “jordet” godt ned i mulden og lå omkring 20 cm. under overfladen..men efter ca. 10 min. søgen var jobbet klaret og naboen kunne komme igang med at plante sin nye hæk :-)
Vi har efterhånden lejet vores detektor ud ret mange gange og det er altid sjovt at høre om vores "kunder" har fundet det de har tabt. Vi har lånt vores detektor ud til mange forskellige formål men det mest almindelige har været at vi har lånt detektoren ud til nogen der har tabt deres vielsesring. Tabte nøgler er også ret almindelige..
Stacks Image 723
En god historie fra en lejer..

Første gang vi udlånte vores metaldetektor var i midten af juni 2012, hvor vi blev kontaktet af H. Christoffersen fra Odense hvis mand, på en eller anden måde, havde tabt sin vielsesring (guld) under en fest i den foregående weekend. Sandsynligvis var ringen tabt et eller andet sted på vennernes græsplæne og efterfølgende umulig at finde.
Helle og hendes mand havde set vores hjemmeside og kom og lånte vores metaldetektor. Allerede efter blot et par timer var de tilbage med detektoren igen. Ringen var fundet, og en masse ærgelser var undgået :-) !


Stacks Image 726
En "sjov" historie fra en der har lejet vores detektor..

Vi har efterhånden lånt vore metaldetektor ud mange gange og heldigvis har de fleste "lejere" også fundet det de havde tabt eller ønskede at finde. Uanset om det har været tabte halskæder, ringe eller hegnspæle..Vi må dog gøre opmærksom på at vi ikke kan give garanti for at man finde det man søger, selv om man har anskaffet sig en god metaldetektor.

I begyndelsen af August 2012 fik vi en henvendelse fra Lasse på Fyn, som havde været på besøg på sin fars gård og hjulpet ham med at slå hans græsplæne. Under græsslåningen havde han tilsyneladende uheldigvis tabt sine nøgler et eller andet sted på turen rundt. Lasse ville derfor høre, om han kunne låne vores detektor, så han kunne finde sine nøgler igen, frem for at skulle bruge både tid og penge på at få fremstillet nogle nye. Lasse kunne natuligvis låne vores detektor og hentede den dagen efter på vores adresse i Odense..
Dagen efter får Far en sms fra Lasse, hvor han skriver, at han nu har fundet sine nøgler og at han gerne vil komme og aflevere detektoren igen. Far ønsker ham naturligvis tillykke, da det altid er dejligt at vi har kunne være med til at hjælpe folk med at finde deres ting.
Da Lasse så om aftenen kommer for at aflevere apparatet, må han med let rødmen i kinderne indrømme, at han havde været lidt for hurtigt til at konkludere, at han havde tabt sine nøgler i græsset. Det viste sig nemlig at de hele tiden havde ligget i lommen på en af hans jakker, hvilket han selvfølgeligt først opdagede efter han havde været hele græsplænen igennem med detektor.
- Så måske det kan være en god idé at dobbelttjekke, inden du henvender dig til os for at leje vores detektor, med mindre du gerne bare vil låne den for at hygge dig eller prøve den, for at finde ud af om det er noget for dig inden du investerer :-)
Stacks Image 731
Guldringen og Muldvarpen..

I september 2012 fik vi en henvendelse fra P. Møller i Odense hvis kone havde tabt sin guldring under noget havearbejde. De kom og lånte vore detektor og allerede efter ca. en times søgning fandt de ringen. Som en særlig bonus fandt P. Møller også sin gamle muldvarpefælde, en helt særlig en af slagsen, som havde været forsvundet og ligget i jorden meget længe. Sådan kan man være så heldig :-)
Stacks Image 734
Sølvringen i Svanninge bakker ..

I uge 46 2012 fik vi en henvendelse fra Stine som gerne ville låne vores detektor fordi hendes kæreste havde tabt sin forlovelsesring under en skovtur i de "sydfynske alper" Svanninge Bakker to måneder tidligere. Stine og hendes kæreste kom derfor og lånte vores detektor lørdag eftermiddag.
Senere lørdag aften ringede Stine og fortalte at de efter lang tids søgning desværre ikke havde fundet ringen og ville derfor høre, om vi ville hjælpe med at finde den, den efterfølgende dag. Samtidigt fortalte hun "historien" bag ringen..og at de skulle giftes til sommer, hvor ringen gerne skulle i brug igen...
Søndag bød på det mest forfærdelige vejr vi endnu havde oplevet i november, med kulde og nedbør i rå mængder, men vi tog alligevel vel afsted om søndagen for at hjælpe Stine.
ringen i svanninge bakker
Da vi ankom til Svanninge Bakker tænkte vi at det blev en smal sag at finde ringen da Stine og hendes fyr med rimelig stor sikkerhed kunne præcisere inden for hvilket areal (ca. 5x5 m) ringen burde ligge. Da vi så kom igang med at lede viste det sig dog at opgaven ikke skulle blive hel så let, da der desværre, her midt ude i skoven, var dumpet masse slagger-affald på jorden, og detektoren derfor bippede og reagerede lystigt for næsten hvert eneste skridt..
For at være helt ærlig, så troede vi faktisk ikke rigtig på at det kunne lade sig gøre at finde ringen, når der var så meget affald i jorden, men heldigvis havde vi taget vores Garrett Euro Ace detektor med som kan diskriminere endnu mere end ACE 150´eren. Så vi kørte den helt op på diskrimination så kun to streger var synlige i displayet og så var der knapt så mange udslag som tidligere..
Regnen stod fortsat ned fra oven, vi frøs på hænderne og vi var ved at være godt våde da der pludseligt kom et signal som var interessant at se nærmere på. Vi prikkede lidt i jorden med vores feltspade og brugte vores
Minelab Pinpointer til lidt mere præcis søgning, og minsandten om ikke ringen var fundet !
Stine og hendes kæreste var selvfølgelig meget meget glade for at få ringen igen og den røg straks tilbage på fingeren, hvor den hørte til. Mads og Kasper fik en meget fin findeløn, og man kan vist sige at det kommende gifte par, nu har en sjov historie at fortælle om deres vielsesringe...
Mener du ikke at du kan eller vil betjene en metaldetektor, men måske gerne vil have hjælp til at finde en tabt genstand, smykke eller lignende, så er du meget velkommen til at skrive til os. Vi kan så tage en uforpligtende dialog om vi kan hjælpe dig med at finde det tabte.