BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !
Test & Anmeldelser
Et af de spørgsmål der som oftest melder sig, når vi snakker metaldetektorers effektivitet, er evnen til, under søgning, at adskille metalskrald fra ædelmetal (diskriminering).

Dernæst, hvor dybt kan detektoren søge ? Disse spørgsmål kan man selvfølgelig søge at finde svar på, på producenternes hjemmesider ved at kigge på de tekniske specifikationer for den enkelte model, men disse oplysninger giver sjældent hele sandheden, og detektorens "egentlige jeg" viser sig først rigtigt når den afprøves i marken.

Én bestemt detektor er måske bedst til søgning på marker, en anden egner sig måske bedst til søgning på stranden, og en tredje egner sig måske bedst til noget helt andet..

På denne side er det tanken at vi vil bringe test og anmeldelser af metaldetektorer som vi selv har prøvet eller som besøgende på vores hjemmeside har hjulpet os med at afprøve.

Det er denne slags spørgsmål, som vi gerne vil forsøge at komme ind på her og du er derfor meget velkommen til at skrive til os, hvis du vil dele dine erfaringer med en detektor som endnu ikke er anmeldt eller beskrevet her på siden.

Kontakt os hvis du har lyst til at dele et par linier om erfaringerne med din detektor. Det vil vi blive meget glade for :-)

Garrett dybdetest
Se denne video med en sammenligning af følsomheden på en Garrett Ace 250 og en Ace 350 detektor. Det skal bemærkes at de testede modeller ikke er udstyret med standardsøgehovedet.
Garrett Ace 150
Her er vores egen lille video om vores Garrett Ace 150 detektor, hvor du kan se hvordan den reagerer på forskellige danske mønter.
Pin Pointer sammenligning
De fleste er enige om at Garrett i mange år har siddet tungt på markedet for seriøse pinpointere. Ja, mange vil måske endda mene at det har været den eneste rigtige kvalitets pinpointer.

I 2012 lancerede firmaet Minelab deres modsvar under navnet Pro-Find 25, og i denne video kan du se og høre en erfaren detektorføre teste og anmelde de to produkter op mod hinanden.

Vi har selv valgt Minelabs produkt, bla. pga. den meget stærke led og muligheden for at gøre enheden lydløs..
Garrett Ace 250
Her kan du se en dybdetest af Garrett Ace 250