BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !
Om Billigmetaldetektor.dk
Stacks Image 1731


Hej ! Vi hedder Mads og Kasper. Velkommen til vores hjemmeside om metaldetektorer !
For nu mere end 5 år siden lavede vi, for sjov, denne hjemmeside sammen med vores far, fordi vi gerne ville have et sted, hvor vi kunne dele vores oplevelser med metaldetektoren og holde styr på de ting vi fandt.
Hold nu op, hvor tiden går stærkt og hvor har vi dog fået mange sjove oplevelser med hjem fra turene, med de efterhånden mange forskellige metaldetektorer, vi har haft i årene der er gået.
Tilbage i 2012, hvor vi lavede vores første hjemmeside, der var siden slet ikke så flot og heller ikke mobilvenlig, som den er idag. I tidens løb er der også kommet meget mere information på siden, og tænk sig.. vi har endda været på TV ! Det kan du læse meget mere om et andet sted på siden..

Vi er blevet større..
Selvom der er kommet andre hobbyer til igennem årerne, så synes vi stadig det er super sjovt at gå med metaldetektor. Vi synes stadigvæk at det at gå med metaldetektor er en lidt overset "hobby", som godt kunne fortjene lidt mere opmærksomhed her i Danmark.
Vi tænker stadigvæk at der må være mange andre børn og teenagere end os, der synes det er sjovt og spændende at gå på skattejagt..

Ung eller gammel ? Måske du også vil synes det kunne være sjovt at prøve en metaldetektor, efter at have kigget på vores hjemmeside ?

…Vi har endnu ikke fundet det 3. guldhorn men vi har stadig håbet :-)

God skattejagt !

Vi har valgt at kalde vores hjemmeside for billigmetaldetektor.dk både fordi vi synes man kan købe en FOR billig metaldetektor, men også fordi den ikke behøver være SÅ dyr igen, for at den er god..
Efter vores mening så kan du komme igang med denne spændende hobby med en god kvalitetsdetektor til under 1500 kr. - eks.
Garrett Ace 150 som er den detektor vi startede med ! den detektor er stadig i handlen, men siden er der også kommet andre nye detektorer på markedet, som er blevet opgraderet mht. funktioner..

Med vores hjemmeside vil vi også gerne gøre opmærksom på den fantastisk gode "far og søn aktivitet" det kan være at gå på detektorture. Samtidigt kan vi også holde styr på alle de spændende mønter og andre fund som vi graver frem fra, specielt vores have, samt skovene og strandene omkring os og gemmer i vores
skattekiste.
Ja, ja det er måske lidt nørdet at gå med metaldetektor, men hva´så ?
- Det er bare SUPER sjovt ;-)

Annoncering på Billigmetaldetektor.dk ?
Du kan kontakte os på mail: [email protected] hvis der er noget du gerne vil spørge os om, eller måske have os til at teste noget udstyr og skrive om det her på vores hjemmeside.