BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !
Metaldetektor til børn
Har du et barn der ønsker sig en metaldetektor i enten fødselsgave eller julegave ? Hvis det er tilfældet så kan det som forældre godt være svært at finde ud af hvilken detektor man skal købe til sit barn. Der findes mange forskellige tilbud på billige modeller på nettet, men hvordan finder man ud af hvilken detektor der er værd at købe ?

Hvad er en billig men god metaldetektor ?
Faren ved at købe for billigt og i for dårlig kvalitet, kan meget vel være at barnet så ikke får en god oplevelse fra starten. Omvendt vil man jo heller ikke købe for dyrt, for hvad nu hvis det viser sig kun at være en kortvarig forbigående interesse. Der er ingen tvivl om, at der er mange børn, nok især drenge, der på et eller andet tidspunkt i løbet af deres barndom, ønsker sig en metaldetektor i enten fødselsgave eller julegave. Derfor har vi på denne side udvalgt et par apparater, som vi mener kan være det oplagte valg, hvis dit barn skal have en metal-detektor af fornuftig kvalitet. En sidste mulighed som vi ikke må glemme er naturligvis at leje en metaldetektor eller alternativt at købe en brugt detektor. Leje kan selvfølgelig være en udemærket ide´ hvis man vil se om det overhovedet er noget for én, men hvis du kigger efter en brugt metaldetektor så kan det noget gang godt være lidt svært da der generelt ikke er helt så mange begynder-detektorer til salg..i hvert fald ikke dem af ok kvalitet.

Vælger du som os at handle igennem Amazon i England, ja så kan du ofte spare så meget, at du ikke mister ret mange penge, hvis du efterfølgende på et tidspunkt ønsker sælge detektoren brugt på eks. Gul og Gratis, Den Blå Avis (DBA) eller lignende brugthandelsplatforme.
Bounty Hunter Junior detektor
En af de billigste metaldetektorer på markedet til børn som er af en fornuftig kvalitet. Denne Bountyhunter detektor er bla. kendt fra børneprogrammet på TV "Summasumarum".
Detektoren er udstyret med
diskriminering således diverse metalskrald gradvist kan frasorteres når man eks. skal finde mønter på stranden og detektoren i første omgang reagerer på ølkapsler og lignende uønsket materiale i sandet.

Bounty Hunter Junior kan bla. købes hos Danmarks førende forhandler af metaldetektorer, Detektorshop.dk

Bruger 2 stk. 9V-batterier
Bounty Hunter Junior
Kr. 799,-*
Næstbilligste alternativ med flere funktioner og større søgedybde er Garrett Ace 150 til ca. kr. 1500,-
Garrett ACE 150
Den model vi gerne vil fremhæve er Garretts Ace 150, som er en af de billigste "seriøse" kvalitets detektorer på markedet. Garrett er et amerikansk mærke og en af verdens førende producenter af metaldetektorer til både hobby- og erhvervsbrug.
Garrett Ace 150 var den første metaldetektor, som vi selv anskaffede os, og den har bare fungeret perfekt. Den er meget enkelt at bruge, og den har en fornuftig diskrimination af ædelmetal og "metalskrald", og så kan den samtidigt justeres i længden af skaftet så selv vores dreng på 6 år kan få fornuftig glæde af den. Særligt synes vi den er fremragende til "møntjagt" eller "coin shooting" som det også kaldes på engelsk. Det er med denne detektor vi både har fundet adskillige mønter, ringe og sågar en Musketkugle i vores egen baghave, hvilket du kan læse mere om på
vores side om fund
Garrett Ace 150 Detector Shop
Kr. 1.499,-*
Vi har fundet rigtigt mange ting med vores Garret Ace 150 - se vores fund Klik her
Vores erfaring med Garrett Ace 150
Garretts entry-model var vores første rigtige detektor er efter vores fulde overbevisning den billigste "rigtige" mærkevaredetektor på markedet. Garrett er, hvis ikke den største, så i hvert fald en af verdens 3 største producenter af metaldetektorer og du kan læse mere om firmaet andet steds på vores hjemmeside.

Modellen Ace 150 er utrolig nem og enkel at betjene også for børn. Den har diskrimination så den kan skelne forskellige metaltyper fra hinanden eks. sølvpapir og jernskrald fra guld og sølv. Søgehovedet er vandtæt så du eks. kan søge i vandkanten på stranden og skaftet kan indstilles så børn ned til ca. 6 års alderen også vil kunne bruge detektoren.
3 årig dreng finder guldamulet til en værdi af ca. 2,5 mio pund..
Fundet som må være enhvers drengedrøm..
Hør historien om den 3 årige engelske dreng James Hyatt der på en af sine første detektorture finder en guldamulet til en værdi af ca. 2,5 mio engelske pund.

Du kan læse mere om historien og se en lidt længere video på
BBC´s hjemmeside