BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !
Metaldetektor 2019

Garrett Metal Detectors

Stacks Image 5
Garrett Metal Detectors er et af verdens største og første kommercielle firmaer inden for metaldetektorer.
Firmaet som er grundlagt i USA blev startet for mere end 40 år siden, helt præcist tilbage i 1964.

Garrett har en stor verdensomspændende fanskare som loyalt sværger til deres produkter og de er kendt for høj kvalitet og innovativt design. Ja, Garrett har sågar forbindelser til den amerikanske rumfartsorganisation NASA.

SE HER: Spar kassen på at købe GARRETT i Tyskland ! - frem for Danmark.

Garrett er også blandt pionererne på markedet for sikkerhedsdetektorer, altså dem som bla. bruges i lufthavne og lignende. Desuden laver Garrett også professionelle metaldetektorer til militært brug, bla. til at finde og fjerne miner..

Garrett Metaldetectors er et mærke som vælges af mange erfarne detektorfolk, men også mange nybegyndere vil ofte starte ud med en Garrett detektor.

Tag et kig på nedenstående links og find mere information om Garrett´s sortiment inden for metaldetektorer. Måske finder du ud af, at der skal stå Garrett på din næste- eller måske første detektor.

Gode links til mere om Garrett

> Læs mere om
Garrett på deres hjemmeside
> Se videoer på Garrett´s officielle
Youtube kanal
> Find Garrett på
Facebook
Garrett Metal Detectors - Made in USA
Sranden i Italien
Den første metaldetektor vi fik var en Garrett Ace 150, som vi bestilte på Amazon i julen 2011. Mads havde ønsket sig en rigtig detektor efter at have set TV2´s julekalender med Ludvig og Julemanden hvor drengen Ludvig leder efter en skat med sin metaldetektor.

Vi er rigtig glade for Garretts detektorer, da de er meget nemme at gå til og har en ret børnevenlig/pædagogisk betjening, blandt andet pga. den grafiske visning i dens display.
Vores have er efterhånden blevet godt og grundigt støvsuget for gamle mønter, og vi har vel fundet en 20-30 stk., plus et par ringe og en musketkugle.

Garrett metaldetektoren er efter vores mening ret præcis i afsløringen af mønster ifht. andet "metal-skrald" og vores erfaring er at den finder mønter ned i en dybde af ca. 20 cm, hvilket er alt rigeligt til os. Det er trods alt også begrænset hvor store huller vi vil grave, specielt i haven, selvom det er blevet til et par stykker i løbet af sommeren.

Vi har også set på andre detektormodeller på nettet, som har en form for "nummervisning" eller tal-id for detektering af de forskellige fund, men vi synes at Ace150/250 er meget fin til os bla. pga. den enkle grafiske visning i displayet, og muligheden for at indstille skaftet i forskellige længder. På den måde kan både far og drenge kan tilpasse den til højden. Så alt i alt synes vi at Garrett Ace 150 er en rigtig god metaldetektor til børn, og af en god kvalitet, som kan tåle lidt hårdhændet behandling og skiftende vejr..

Garrett detektorer er også meget nemme at skille ad, således de nemt kan komme med i kufferten når vi tager på ferie, hvad enten turen går til Thailand eller Syd-Europa. På billedet her til højre er Mads igang med at finde mønter på morgenstrandturen i Italien..en sjov måde at tjene lidt feriepenge på :-)

På denne side vil vi løbende skrive lidt om de mest almindelige detektormodeller fra Garrett som 99% af danskerne vælger (hvis de vælger Garrett). De helt specielle detektorer kan du læse mere om på Garretts hjemmeside.
Garrett 200i, 300i og 400i
Stacks Image 233
Nyt skal prøves !

Garretts i-modeller
er Garretts nyeste modelserie inden for “begynder” detektorer. Ok, der er måske nok nogen der vil sige at de nye modeller ikke helt er begynder-detektorer i og med at den billigste af den nye metaldetektor (i200) rent prismæssigt ligger på ca. 1600-1700 kr. Dermed kommer den nok også til at afløse verdens måske mest solgte metaldetektor Garrett Ace 150, som også er vores egen favorit detektor når det skal gå stærkt og som vi har haft så mange gode fund med !

Hvad er så forskellen på Ace 150 og 200i ?
Umiddelbart kan vi ikke se at der er den helt store forskel rent udseende mæssigt. Rent funktionelt er den største forskel at der på i200 er kommet nr.id angivelse på fund. Dvs. at hvis du eks. leder efter mønter på stranden så vil du eks. kunne se at det er en 20 kr. mønt du har fundet ved ast kigge på nummeret i displayet. Vel og mærke kan det selfølgelig kun lade sig gøre hvis du på forhånd har tjekket hvordan en 20-krone slår ud på detektoren og hvad id-nr den har.
Endnu en forskel er ret så tydeligt på displayet hvor der nu også er kommet dybdeangivelse i cm. På de tidligere modeller, både Ace 150, 250 og Euro Ace var dybdeangivelsen anført i amerikanske tommer.
Garrett AT Max
Vi har ikke haft fornøjelsen af at prøve den endnu men Garrett har lanceret en “opgradering” til en af vores favoritter AT Pro International. Den nye maskine hedder AT Max og kommer både i en udgave der er tilpasset det amerikanske marked og det europæiske. Som udgangspunkt er de største forskelle på den amerikanske og den europæiske model at den europæiske er med cm. angivelse på displayet hvor den amerikanske er med tommer, men ud over det så er der også forskel i elektronikken hvor de to modeller er tilpasset de særlige kontinentale jordbundsforhold..
Ligesom AT Pro modellen så er den nye AT Max vandtæt helt ned til 3 meters dybde hvilket vist er lidt dybere end AT Pro kan klare. Ud over det så medfølger der bla. også trådløse hovedtelefoner (ej vandtætte) til AT MAX..


Garretts AT Max
er udseendemæssigt næsten identisk med AT Pro modellen, og dog..
AT Max ser en lille smule anderledes ud da huset på detektoren er med grå/rød grafik og mere væsentligt så er lcd-displayet baggrundsbelyst således du på de tidlige morgen- eller sene aftentimer ikke vil have besvær med at se om detektoren slår ud på noget interessant, der bør graves op.

Nye væsentlige features:
* Forbedret og øget søgedybde
* Indbygget trådløs teknologi for høvedtelefoner
* Nye lyd og grafik indikationer ifht. jern
Garretts AT Pro International
Garrett AT Pro International
Garretts AT Pro International er Garretts topmodel inden for almindelige konsument detektorer. Detektoren er tilpasset det europæiske marked hvilket vil sige at den softwaremæssigt er indstillet til at reagere bedst muligt på "europæiske" mønter og jordbundsforhold..
Desuden er detektoren udstyret med "Nr. ID" og er vandtæt ned til ca. 3 M.

Vi har selv haft denne detektor og hold da op hvor var det bare fedt at have den med på ferie til Italien eller Thailand hvor vi kunne bade/snorkle med detektoren og finde mønter og ringe længere ude i vandet.

Fordel: Vi elsker Garrett detektorer for deres bruger venlighed og måden de viser “signal” på, både i display og mht. lyd. AT Pro er en avanceret detektor hvis man vil bruge alle funktioner men den kan også indstilles til at fungere mere som en begynder detektor.

Ulempe: den er relativt tung, så hvis du ska på detektortur i flere timer kan det godt være lidt hårdt for armen at svinge rundt med AT Pro´en.

Garrett Pro-Pointer AT
Så er der kommet en vaskeægte verdens-nyhed fra den amerikanske detektorproducent Garrett Metaldetectors. Garrett er klar til salg med opgraderingen til verdens mest solgte pinpointer som kommer til at hedde Pro-Pointer AT…
Læs mere >
Garrett


Billig Garrett Detektor
Garrett Ace 150 Detector Shop
Kr. 1.499,-*
Vi har fundet rigtigt mange ting med vores Garret Ace 150 - se vores fund Klik her
Garrett Ace 150
Dette var vores første rigtige detektor er er efter vores overbevisning den billigste "rigtigte" mærkevaredetektor på markedet. Garrett er en af verdens største producenter af metaldetektorer og du kan læse mere om firmaet andet steds på vores hjemme side.

Ace 150 er utrolig nem og enkel at betjene også for børn. Den har diskrimination så den kan skelne forskellige metaltyper fra hinanden eks. sølvpapir og jernskrald fra guld og sølv. Søgehovedet er vandtæt så du eks. kan søge i vandkanten på stranden og skaftet kan indstilles så børn ned til ca. 6 års alderen også vil kunne bruge detektoren.
Garrett Ace 250
Kvalitetsdetektor der er nem i betjeningen og dermed kan bruges af alle. Detektoren har både pinpoint og diskriminering af forskellige typer metal, hvilket ikke findes på den mindre model Ace 150. Pinpoint funktionen gør at du mere præcist kan finde ud af hvor i jorden metallet ligger og du slipper for at grave alt for store huller.
Søgehovedet er vandtæt så man kan søge i vandkanten ved stranden uden den tager skade. Skaftet er indstilleligt så den kan bruges af både voksne og børn ned til ca. 6 års alderen uden problemer. Bruger AA-batterier som holder til mange timers brug..
Garrett Ace 200i
Dette er næsten den samme detektor som Ace 150, dvs. at den rent teknisk er udstyret med samme søgehoved og opbygning som dens lillebror. Således søger den i samme dybde og reagerer stort set på det samme i jorden. Til gengæld er den udstyret med en mere avanceret software som er bedre til at adskille forskellige metaltyper fra hinanden, og næsten vigtigst af alt så er den udstyret med den unikke feature "pin-point"
Vores erfaring er at såfremt detektorhobbyen komme til at fænge dig, så vil du 100% sikkert ende ud med en detektor med pin-point funktion. Spørgsmålet du skal stille dig selv er derfor, om du skal lægge ud med en detektor der har Pin-Point fra starten..
Garrett Ace 250 er Storebror til Ace 150 og kan stadig bruges af alle. Samme enkle og nemme betjening som på Ace 150 men med flere muligheder for diskrimination af forskellige typer metal., jern, guld og så videre end på Ace 150. Vandtæt søgehoved så du kan søge i vandkanten/regnvejr. Udstyret med indstilleligt skaft til både voksne og børn ned til 6 års alderen. Desuden har detektoren Pinpoint funktion så du slipper for at grave store huller. Bruger AA-batterier.
Stacks Image 764
Kr. 1.899,-*
Stacks Image 128910
Kr. 1.400,-*
Vi har fundet rigtigt mange ting med vores Garrett Ace 150 detektor - se vores fund Klik her
Se demonstrationsvideo med Garrett Ace 250 - Klik her
Garrett Ace 150
Dette var vores første rigtige detektor er er efter vores overbevisning den billigste "rigtigte" mærkevaredetektor på markedet. Garrett er en af verdens største producenter af metaldetektorer og du kan læse mere om firmaet et andet sted på vores hjemme side.

Ace 150 er utrolig nem og enkel at betjene også for børn. Den har diskrimination så den kan skelne forskellige metaltyper fra hinanden eks. sølvpapir og jernskrald fra guld og sølv. Søgehovedet er vandtæt så du eks. kan søge i vandkanten på stranden og skaftet kan indstilles så børn ned til ca. 6 års alderen også vil kunne bruge detektoren.
Garett Ace 150 bruger almindelige AA batterier (billigere end andre modeller som bruger 9-volt batteri). Detektoren er en super fin begynderdetektor for både voksne og børn der gerne vil have lidt seriøst og kvalitetsmæssigt godt udstyr. Måske markedet billigste og bedste detektor til begynderen !
Se hvor dybt denne detektor kan søge - Klik her
Stacks Image 128931
Kr. 2.200,-*
* Ca. pris inkl. levering fra Amazon
Hvis du er interesseret i at se på større modeller fra Garrett så Klik Her
Garrett Ace 250
Dette er næsten den samme detektor som Ace 150, dvs. at den rent teknisk er udstyret med samme søgehoved og opbygning som dens lillebror. Således søger den i samme dybde og reagerer stort set på det samme i jorden. Til gengæld er den udstyret med en mere avanceret software som er bedre til at adskille forskellige metaltyper fra hinanden, og næsten vigtigst af alt så er den udstyret med den unikke feature "pin-point"
Vores erfaring er at såfremt detektorhobbyen komme til at fænge dig, så vil du 100% sikkert ende ud med en detektor med pin-point funktion. Spørgsmålet du skal stille dig selv er derfor, om du skal lægge ud med en detektor der har Pin-Point fra starten..
Garrett Ace 250 er Storebror til Ace 150 og kan stadig bruges af alle. Samme enkle og nemme betjening som på Ace 150 men med flere muligheder for diskrimination af forskellige typer metal., jern, guld og så videre end på Ace 150. Vandtæt søgehoved så du kan søge i vandkanten/regnvejr. Udstyret med indstilleligt skaft til både voksne og børn ned til 6 års alderen. Desuden har detektoren Pinpoint funktion så du slipper for at grave store huller. Bruger AA-batterier.
Garrett ACE 200i
ACE 200i er en virkeligt lækker kvalitets detektor der er lavet med fokus på det europæiske marked og den jordbundstype man som oftest finder i Europa. Derfor er denne detektor heller ikk tilgængelig på det amerikanske marked. 200i er den direkte efterfølger eller opgradering til 250-modellen omend den endnu stadig kan købes.

ACE 200i er nem at bruge for alle aldre, da skaftet kan indstilles i længden, detektoren vejer kun 1,3 kg. og displayet har nu i modsætning til ACE 250 fået et nr.id system fra 0-99, hvilket gør at det bliver lidt nemmere at indentificere hvad det er der ligger i jorden, inden du begynder at grave.
En god detektor hvad enten du vil lede efter oldtidssager, mønter eller tabte smykker.

Funktioner: Digital target id 0-99 og 3 grafisk, 4 følsomhedsindstillinger, 1-1,35 m. i længde, vægt 1,27 kg, bruger 4 stk. AA batterier.
Kr. 1.800,- (Ca. pris omregnet til Dkr. inkl. forsendelse ved køb i Tyskland !)