BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !


Garrett
TekneticsMinelabXP Metal detectors
Metaldetektor brugt
Brugt metaldetektor

Måske har du ikke lyst til at give alt for mange penge for en detektor hvis du er lidt i tvivl om hvorvidt du vil få brug for den på. Derfor kan det være en udemærket ide´i første omgang at investere i enten en meget billig metaldetektor eller simpelthen bare spare en del penge ved at købe en brugt metaldetektor.
På denne side finder du henvisninger og links til relevante sider som indeholder ærlig information omkring det at gå med detektor, eller henvisning til sider med salg af brugte metal detektorer..

Se hvordan du kan låne eller leje vores detektor
---------------------------------------------------------------------------------
Gul og Gratis
Gul og Gratis
Gul og gratis kan være et udemærket sted at starte hvis du er på udkik efter en brugt metaldetektor. Gul og Gratis dækker stort set hele landet og vi ved at der fra tid til anden er ganske fine detektorer til salg på deres sider. Selvfølgelig er det altid en god ide at sammenligne brugt-prisen på hvad en tilsvarende ny koster..
---------------------------------------------------------------------------------
Gul og Gratis
Den Blå Avis
Et andet godt sted at kigge efter en brugt detektor er naturligvis i Den Blå Avis, som fåes gratis på mange af landets tankstationer og kiosker eller på internettet på DBA.dk..