BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !


Garrett
TekneticsMinelabXP Metal detectors

Fisher Metal Detectors

Fisher er verdens ældste og første producent af metaldetektorer som vi kender dem idag og der ligger derfor et kæmpe know-how bag deres produkter.
Fisher logo
Firmaet blev grundlagt helt tilbage i starten af 1930´erne af manden Dr. Gerhard Fisher, som opfandt den første metaldetektor og navngav den M-Scope eller Metallascope.

SPAR KASSEN PÅ KØB AF FISHER I TYSKLAND !

Fisher er kendt for at lave brugervenlige og pålidelige produkter, og det er måske derfor at firmaet giver livstidsgaranti på deres metaldetektorer.

> Læs mere om Fisher metal detectors
her
Fisher F2 metaldetektor
Fisher F2
Fisher F2 er udstyret med et 8-tommer søgehoved, og dermed er detektoren i stand til at detektere genstande på op til 25 cm dybde. Med denne dybdedetektion rangerer F2 blandt de bedste i sin klasse inden for kategorien af billigere kvalitetsdetektorer.

Detektoren har bla. pin-point funktion og nr.id for metaltype detektering.

Bruger 4 stk. AA-batterier og vejer kun 1,4 kg

Stacks Image 334
F2 besidder noget af det hurtigste inden for "recoverytid" blandt entry-level metaldetektorer - dvs. F2 bruger meget lidt tid til at reagere på det næste objekt i jorden, efter at have reageret på det forrige. Denne meget hurtige genopretningstid giver dig mulighed for at opdage to objekter i umiddelbar nærhed af hinanden. Andre detektorer der har en langsommere reaktionstid tid er ofte ude af stand til at påvise tilstedeværelsen af to objekter der ligger lige op af hinanden.

Hjørnestenen i Fisher F2 er den kontrolboksen/betjeningspanelet i, guld, rød og sorte farver. Huset er monteret på et S-formet skaft. Dermed er detektorskaftet og kontrolpanelet velafbalanceret som er med til at mindske den træthed i armen, der følger med enhver langvarig skattejagtekspedition.

F2´s mange funktioner vises på enhedens kontrolpanel, som hjælper dig med at gøre din skatte-jagt mere enkel. Af særlig betydning er følgende funktioner:

Dybde og Target Display - LCD-skærmen identificerer den mest sandsynlige metaltype samt i hvilken dybde objektet ligger.

Følsomhed - på venstre side af panelet, er der to knapper som giver dig mulighed for enten at øge eller mindske detektorens følsomhed. Med hvert tryk på plus-knappen, bliver følsomheden øget, og giver dermed mulighed for detektering af dybereliggende mål. Følsomhedsniveauet vises på søjlegrafen i venstre side af skærmen. Modstå dog fristelsen til max-indstilling af enhedens følsomhed indstilling da det som på andre detektorer kan være med til at øge sandsynligheden for elektromagnetisk interferens, hvilket kan føre til falske signaler i mindre - end - perfekte jordbundsforhold.

Disikrimination - Denne indstillingsmulighed hjælper dig til at grave mindre affald op og finde flere kvalitetsobjekter. Hvert tryk på plus eller minus knapperne får et mål-ikon til at vises eller forsvinde fra skærmen. Når et ikon lyser, vil enheden ikke registrere denne kategori af metal og vil dermed blive fjernet fra afsløring. Denne funktion giver dig mulighed for at undgå at afsløre kedelige ting som pulltabs fra dåseøl, ølkapsler, søm og andre genstande af ringe værdi.

PinPoint - Aktivering af denne funktion kræver, at du holde PinPoint knappen inde. Hvor normal søge tilstand kræver, at du fejer detektorens søgehoved over jorden er pinpoint indstillingen mere statisk. Dvs. detektoren skal holdes mere roligt over et bestemt mål. Pinpoint funktionen er en af de mest værdsatte funktioner blandt erfarne detektorister da man derved har lettere ved præcist at lokalisere små genstande eller grave alt for store huller i jorden.