BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for både voksne og børn !


Garrett
TekneticsMinelabXP Metal detectors
Detektorklubber i Danmark
Måske er du blevet rigtigt bidt af denne spændende hobby og vil gerne dele din interesse med andre ligesindede "detektor-nørder". På denne side kan du finde vej til de forskellige detektorklubber der ligger rundt om i landet..
Hvis du er medlem af en af nedenstående detektorklubber eller måske én vi endnu ikke har fået med på denne oversigt, så er du meget velkommen til at kontakte os for uddybende information om jeres klub. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os med evt. ønsker til rettelser i nedenstående tekst og beskrivelse af jeres klub.

Vi håber naturligvis også at vi evt. kan udveksle links med andre hjemmesider om emnet metaldetektor, og du i givet fald har lyst til at sætte vores link på din hjemmeside.

Hvis du synes at detektorhobbyen godt må lidt frem i lyset ifht. de kommende generationer, og få lidt mere opmærksomhed fra de mange børn i Danmark som helt sikkert vil synes det er sjovt at få en detektor i hænderne, så kontakt os :-)
---------------------------------------------------------------------------------

Harja - Den arkæologiske forening på Fyn med klublokaler i Odense. Foreningen har en underafdeling med detektorentusiaster fra hele Fyn, som regelmæssigt mødes ca. én gang om måneden.

Detektorklubben Tellus - Klubben er stiftet i Lyngby tilbage i 2007 og er opkaldt efter den Romerske gudide Tellus.

Thy-Mors Detektorforening

Randersegnens Amatørarkæologer

Rygene Detektorklubb - Norsk detektorforening grundlagt i 2006 i byen stavanger. Klubben har ca. 30 medlemmer som kommer fra både Norge, Sverige og Danmark.
---------------------------------------------------------------------------------
Metaldetektor Klubbber - BilligMetaldetektor.dk